YRITYSELOKUVALIPUT

YRITYSELOKUVALIPUILLA PIRISTYSTÄ ARKEEN!

Yrityselokuvaliput ovat mainio tapa

  • kiittää hyvästä työstä
  • palkita oma-aloitteisuudesta
  • tsempata työntekijää
  • muistaa yhteistyökumppania tai asiakasta

Yrityselokuvalipulla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa Savon Kinot Oy:n omistamissa elokuvateattereissa viidellä paikkakunnalla.

Yrityselokuvalippua on helppo käyttää – lipun käyttäjän tarvitsee vain vaihtaa lippu elokuvateatterin lippukassalla haluamansa elokuvan näytöslippuun. Yrityselokuvalippua voi käyttää maksuvälineenä myös verkkokaupassamme.

 

Voit tilata samalla myös herkkulippuja. Herkkulipulla saa 1,5 litran popcorn-rasian (Savonlinnan Killassa popcorn-pussi) ja 0,5 l juoman.

 

Yrityselokuva- ja herkkuliput ovat voimassa 12 kk. Minimitilausmäärät molemmissa on 20 kappaletta. Yrityselokuvalippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin (mm. ooppera- ja balettiesitykset sekä konserttitaltioinnit, KAVI-, Rokumentti- ja Cinemare-esitykset).

Tilaustiedot sivun alalaidassa.

HINNAT

YRITYSELOKUVALIPUT

20-49 kpl

à 9,50 €

(sis. alv)

YRITYSELOKUVALIPUT

50 – 299 kpl

á 9,30 €

(sis. alv)

YRITYSELOKUVALIPUT

300 kpl ->

á 8,50 €

(sis. alv)

HERKKULIPPU

min. 20 kpl

á 4,60 € (sis. alv)

(sis. 1,5 l popcorn ja 0,5 l juoma)

Yrityslipputilaukset alla olevalla tilauslomakkeella tai puhelimitse Savon Kinojen toimistosta, puh: 013- 285 762. Lisätietoja yrityslipuista myös merja.sallinen@savonkinot.fi. Huom. yrityslippuja ei saa elokuvateattereiden lippukassoilta. Tilausten käsittelyaika 1 – 3 arkipäivää + postitus (kirjattuna kirjeenä, 10-20 € kirjeen painosta riippuen).