YRITYSELOKUVALIPUT

YRITYSELOKUVALIPUILLA PIRISTYSTÄ ARKEEN!

Yrityselokuvaliput ovat mainio tapa

  • kiittää hyvästä työstä
  • palkita oma-aloitteisuudesta
  • tsempata työntekijää
  • muistaa yhteistyökumppania tai asiakasta

Yrityselokuvalipulla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa Savon Kinot Oy:n omistamissa elokuvateattereissa viidellä paikkakunnalla.

Yrityselokuvalippua on helppo käyttää – lipun käyttäjän tarvitsee vain vaihtaa lippu elokuvateatterin lippukassalla haluamansa elokuvan näytöslippuun. Yrityselokuvalippua voi käyttää maksuvälineenä myös verkkokaupassamme.

 

HERKKULIPUT JA LIPPUKANNET

Voit tilata samalla myös herkkuliput ja lippukannet. Herkkulipulla saa 1,5 litran popcorn-rasian ja 0,5 l juoman.

Nyt saatavana myös tyylikkäät lippukannet yrityselokuvalipuille. Voit valita lipputilauslomakkeella miten haluat lippukannet toimitettavan – yrityselokuvaliput voidaan pakata valmiiksi lippukansiin tai ne voidaan toimittaa ilman pakkausta.

 

Yrityselokuva- ja herkkuliput ovat voimassa 12 kk. Minimitilausmäärät molemmissa on 20 kappaletta. Yrityselokuvalippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin (mm. ooppera- ja balettiesitykset sekä konserttitaltioinnit, KAVI-, Rokumentti- ja Cinemare-esitykset).

Tilaustiedot sivun alalaidassa.

HINNAT

YRITYSELOKUVALIPUT

20-49 kpl

à 11,00 €
(sis. alv)

(10,00 € alv 0 %)

YRITYSELOKUVALIPUT

50 – 299 kpl

á 10,50 €
(sis. alv)

(9,55 € alv 0 %)

YRITYSELOKUVALIPUT

300 kpl ->

á 9,50 €
(sis. alv)

(8,64 € alv 0 %)

HERKKULIPPU

min. 20 kpl

á 5,20 € (sis. alv)
(4,56 € alv 0 %)

(sis. 1,5 l popcorn ja 0,5 l juoma)

LIPPUKANNET á 0,50 € (sis. alv)

(0,40 € alv 0 %)

Yrityslipputilaukset alla olevalla tilauslomakkeella tai puhelimitse Savon Kinojen toimistosta, puh: 040 7092 766. Lisätietoja yrityslipuista myös merja.sallinen@savonkinot.fi. Huom. yrityslippuja ei saa elokuvateattereiden lippukassoilta. Tilausten käsittelyaika 1 – 3 arkipäivää + postitus. Postituskulut alkaen 3 € kirjeen painosta riippuen.