Kulttuurietusarjalippujen tilaus

  ePassi- ja SmartumPay -maksutavoilla

  Voit ostaa Savon Kinojen sarjalippupaketteja ePassilla ja SmartumPaylla tekemällä tilauksen alla olevan lomakkeen kautta. Elokuvateattereittemme lippukassoilla käyvät myös muut kulttuurimaksutavat.

  Kulttuurietusarjaliput on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi, joten niissä näkyy nimesi. Voit käyttää kulttuurietusarjalippuja vain omaan näytöslippuusi.

  Huomaathan, että lomakkeen kautta tilattaessa käytetään eri toimipistettä kuin elokuvateattereiden lippukassoilla asioidessa. Kun teet tilauksen lomakkeella, valitse toimipisteeksi SAVON KINOT LOMAKE, ei esim. Savon Kinot Tapio.

  Tilausohje - luethan huolellisesti

  • Voidaksesi ostaa kulttuurietusarjalippuja sinun tulee olla Savon Kinojen verkkokaupan asiakas. Voit tehdä rekisteröitymisen täällä. Jos et ole varma, oletko jo aiemmin rekisteröitynyt, kokeile "Unohtuiko salasana" -toiminnolla, onko sähköpostiosoitteellasi jo tehty tunnukset.

  • Valitse kulttuurietusarjalippupaketti ja tarkista sen hinta. Voit tutustua eri lippupakettien tuotetietoihin täällä.

  • Maksa hintaa ja pakettien lukumäärää vastaava kokonaissumma ePassi- tai SmartumPay -mobiilisovelluksella. Valitse toimipisteeksi SAVON KINOT LOMAKE. Huom. koko tilaus on maksettava samalla kulttuurimaksutavalla.

  • Täytä tilauslomakkeen kaikki tiedot ja lähetä lomake. (Huom. Lähetä tilauslomake seitsemän (7) vuorokauden sisällä maksutapahtumasta. Sen jälkeen tulleita tilauksia ei käsitellä.)

  Tarkistamme maksun ja lähetämme kulttuurietusarjaliput sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pdf-tiedostona, jonka voit tulostaa. Huomioithan, että kaikki tilaamasi liput toimitetaan samassa PDF-tiedostossa. Löydät liput myös kirjautumalla omilla tunnuksillasi verkkokauppaamme.

  Toimitusaika on 2-5 vuorokautta.

  Lomakkeella ostettuja kulttuurietusarjalippuja ei voi palauttaa eikä tilausta voi muuttaa.

  Internet Explorerissa lomake ei toimi kaikissa täytettävissä kohdissa, joten suosittelemme käyttämään Google Chrome-, Mozilla Firefox- tai Microsoft Edge -selainta.

  Yhteystiedot

  Kulttuurisarjalippujen tilaus

  Maksun tiedot:

  Millä maksutavalla olet maksanut tilauksen? Valitsithan toimipisteeksi SAVON KINOT LOMAKE.

  ePassiSmartumPay


  Hyväksyn kulttuurisarjalippujen tilausehdot.

  Kyllä

  Vahvistan, että olen maksanut tilausta vastaavan summan toimipisteelle SAVON KINOT LOMAKE.
  Kyllä

  Olen tarkistanut ilmoittamani sähköpostiosoitteen, jonne liput toimitetaan.

  Kyllä

  Tietosuojaseloste »
  Käyttöehdot »

  Yhteydenotot:
  Savon Kinot/toimisto
  puh. 040 7092 766 (arkipäivisin ma-pe klo 9-16)
  Jätä viesti yhteydenottolomakkeella.»