OMA ELOKUVANÄYTÖS

Näytös viihdyttävästä elokuvasta antaa potkua asiakas-, koulutus- tai virkistyspäivään! Oma personoitu näytös on mieluinen, arvostettu ja suuren osallistumisprosentin saavuttava tilaisuus.

Oman näytöksen voit tilata joko ohjelmistossa olevasta tai vanhemmasta saatavilla olevasta elokuvasta. Myös ennakkoesitys jostain tulossa olevasta ensi-illasta voi olla mahdollinen elokuvan saatavuudesta riippuen. Tulevaa ohjelmistoa löytyy tämän sivun alaosasta.

Näytöksen yhteyteen kannattaa etukäteen tilata maistuvat leffaeväät; limsa, popcornit ja/tai namupussi koko porukalle. Joensuun Tapiossa ja Varkauden Maximissa on mahdollista saada myös monipuoliset catering-tarjoilut perinteisten leffaeväiden lisäksi. Lue lisää leffaeväistä täältä.

Oman näytöksen hinta määräytyy salin paikkamäärän ja elokuvan lipunhinnan mukaan (salin paikkamäärä x lipunhinta). Esityksen ajankohdasta riippuen 50 henkilön minimilaskutusmäärä on mahdollinen Savonlinnassa, Iisalmessa ja Kiteellä. Salikoot löytyvät täältä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta näytöksestä oheisen lomakkeen kautta. Lisätietoja myös puh. 013-285762. Toteutetaan yhdessä unohtumaton elokuvaelämys!

HINNAT

ELOKUVANÄYTÖS

Näytös alkaa

ma-to klo 8.00 – 16.50

(ei arkipyhät)

Lipunhinta alkaen á 8,5 €

(sis. alv)

ELOKUVANÄYTÖS

Näytös alkaa

ma-to klo 17.00 – 23.00

sekä pe-su ja arkipyhät.

Lipunhinta alkaen á 9,50 €

(sis. alv)

ENNAKKONÄYTÖS

Lipunhinta alkaen á 10,50 €

(sis. alv)

LEFFAEVÄSHINNASTO

YHTEYDENOTTOLOMAKE