OMA ELOKUVANÄYTÖS

Näytös viihdyttävästä elokuvasta antaa potkua asiakas-, koulutus- tai virkistyspäivään! Oma personoitu näytös on mieluinen, arvostettu ja suuren osallistumisprosentin saavuttava tilaisuus.

 

ENNAKKOESITYS TAI OHJELMISTOSSA OLEVA ELOKUVA

Oman näytöksen voit tilata joko ohjelmistossa olevasta tai vanhemmasta saatavilla olevasta elokuvasta. Myös ennakkoesitys jostain tulossa olevasta ensi-illasta voi olla mahdollinen elokuvan saatavuudesta riippuen. Tulevaa ohjelmistoa löytyy tämän sivun alaosasta.

 

LEFFAHERKUT TÄYDENTÄVÄT ELÄMYKSEN

Näytöksen yhteyteen kannattaa etukäteen tilata maistuvat leffaherkut; limsa, popcornit ja/tai namupussi koko porukalle. Joensuun Tapiossa ja Varkauden Maximissa on mahdollista saada myös monipuoliset catering-tarjoilut perinteisten leffaherkkujen lisäksi. Lue lisää leffaherkuista täältä.

 

OMAN ELOKUVANÄYTÖKSEN HINNOITTELU

Oman elokuvanäytöksen hinta muodostuu näytöksen katsojamäärästä ja elokuvan lipunhinnasta. Lipunhinnat ovat 8,5 – 25 €/katsoja riippuen elokuvasta ja elokuvan esitysajasta. Näytöksen minimilaskutusmäärä vaihtelee paikkakunnan ja käytettävän salin mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Lue lisää elokuvateattereistamme täältä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta näytöksestä oheisen lomakkeen kautta. Kerrothan tarjouspyynnössäsi toiveesi elokuvasta, esityksen ajankohdasta ja kuinka paljon katsojia esitykseen on tulossa. Mikäli haluatte leffaherkut näytökseen, mainitse tarjouspyynnössäsi myös niistä. Lisätietoja myös puh. 040 7092 766. Toteutetaan yhdessä unohtumaton elokuvaelämys!

HINNAT

ELOKUVANÄYTÖS

Näytös alkaa

ma-to klo 8.00 – 16.50

(ei arkipyhät)

Lipunhinta alkaen á 8,50 €

(sis. alv)

ELOKUVANÄYTÖS

Näytös alkaa

ma-to klo 17.00 – 23.00

sekä pe-su ja arkipyhät.

Lipunhinta alkaen á 9,50 €

(sis. alv)

ENNAKKONÄYTÖS

Lipunhinta alkaen á 10,50 €

(sis. alv)

LEFFAEVÄSHINNASTO

YHTEYDENOTTOLOMAKE