KOKOUKSET JA SEMINAARIT

Elokuvateattereiden tilat soveltuvat erinomaisesti kokous- ja seminaarikäyttöön. Elokuvateatterisalin tuoleilla jaksaa istua pidemmänkin seminaarin alusta loppuun. Teattereissa itsessään on loistava akustiikka ja salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti. Kokous- ja seminaaritarjoilut onnistuvat myös kauttamme.

 

ELOKUVAESITYS SEMINAARIPÄIVÄN PÄÄTTEEKSI

Elokuvanäytös on mieleen jäävä ja rentouttava tapa päättää seminaaripäivä. Osallistujille voidaan joko järjestää oma näytös tai he voivat tulla elokuvateatterin normaaliin näytökseen.

 

TARJOILUT JA SUORATOISTO JOENSUUN TAPIOSSA

Joensuun Tapiossa voi tilauksesta järjestää tapahtuman reaaliaikaisen suoratoiston  toiseen saliin tai mihin tahansa muualle Suomeen tai maailmalle. Yhteistyökumppanina suoratoiston järjestämisessä on Korpipaja.

Seminaari- ja kokoustarjoilut järjestää tilauksesta Tapion talossa sijaitseva Otto Trattoria .

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous oheisen lomakkeen kautta. Lisätietoja myös puh. 040 7092 766.

Tutustu Savon Kinojen elokuvateattereihin täällä.

KOKOUSTILA TAPIOSSA

Joensuussa Elokuvateatterikeskus Tapion toisessa kerroksessa sijaitsee kokoustila, missä voi järjestää kokouksia ja pieniä juhlia, esim. syntymäpäiviä. Kokoustilassa on istumapaikat max. 12 henkilölle, pöydän ääreen mahtuu 10 henkilöä ja tiskin ääreen kaksi henkilöä. Lisäksi kokoustilassa on kahden istuttava sohva. Tapion talossa sijaitseva Otto Trattoria toimittaa tilauksesta niin suolaiset kuin makeatkin tarjoilut juomineen kokoustilaan.

Kokoustilassa on käytettävissä internet-yhteydet, usb-muistin käyttömahdollisuus, videotykki, fläppitaulu, laserpiste-karttakeppi ja tarvittaessa kannettava tietokone.

 

YHDISTÄ KOKOUKSEEN ELOKUVA

Mainio tapa yhdistää kokous ja elokuva on varata kokouksen päätteeksi kokoustilan vieressä sijaitseva seitsemän hengen aitio. Aitio on Tapio 1 -salin yhteydessä ja aitio on eristetty salista äänieristetyllä lasilla. Näin aitiossa saa oman ”yksityisesityksen” Tapio 1 -salissa esitettävästä elokuvasta. Aitiossa on myös oma äänentoisto, josta voi säätää äänenvoimakkuutta oman mieltymyksen mukaan.

Kokoustilan hinta on 25 €/tunti (alv 0 %). Aition hinta on 140 euroa (sis. seitsemän elokuvalippua Tapio 1:ssä esitettävään elokuvaan).

Ota yhteyttä ja jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta. Lisätietoja myös puh. 040 7092 7660.

KOKOUSKAHVITUKSET TAPIOSSA

YHTEYDENOTTOLOMAKE