KOKOUKSET JA SEMINAARIT

Elokuvateattereiden tilat soveltuvat erinomaisesti kokous- ja seminaarikäyttöön. Elokuvateatterisalin tuoleilla jaksaa istua pidemmänkin seminaarin alusta loppuun. Teattereissa itsessään on loistava akustiikka ja salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti. Kokous- ja seminaaritarjoilut onnistuvat myös kauttamme.

 

ELOKUVAESITYS SEMINAARIPÄIVÄN PÄÄTTEEKSI

Elokuvanäytös on mieleen jäävä ja rentouttava tapa päättää seminaaripäivä. Osallistujille voidaan joko järjestää oma näytös tai he voivat tulla elokuvateatterin normaaliin näytökseen.

 

TARJOILUT JA SUORATOISTO JOENSUUN TAPIOSSA

Joensuun Tapiossa voi tilauksesta järjestää tapahtuman reaaliaikaisen suoratoiston  toiseen saliin tai mihin tahansa muualle Suomeen tai maailmalle. Yhteistyökumppanina suoratoiston järjestämisessä on Korpipaja.

Seminaari- ja kokoustarjoilut järjestää tilauksesta Tapion talossa sijaitseva Ravintola Otto. Kokouskahvitukset Tapiossa

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous oheisen lomakkeen kautta. Lisätietoja myös puh. 040 7092 360.

Tutustu Savon Kinojen elokuvateattereihin täällä.

KOKOUSTILA TAPIOSSA

Joensuussa Elokuvateatterikeskus Tapion toisessa kerroksessa sijaitsee kokoustila, missä voi järjestää kokouksia ja pieniä juhlia, esim. syntymäpäiviä. Kokoustilassa on istumapaikat max. 12 henkilölle, pöydän ääreen mahtuu 10 henkilöä ja tiskin ääreen kaksi henkilöä. Lisäksi kokoustilassa on kahden istuttava sohva. Tapion talossa sijaitseva Otto Trattoria toimittaa tilauksesta niin suolaiset kuin makeatkin tarjoilut juomineen kokoustilaan.

Kokoustilassa on käytettävissä internet-yhteys, videotykki, fläppitaulu ja laserpiste-karttakeppi.

 

YHDISTÄ KOKOUKSEEN ELOKUVA

Mainio tapa yhdistää kokous ja elokuva on varata kokouksen päätteeksi kokoustilan vieressä sijaitseva seitsemän hengen aitio. Aitio on Tapio 1 -salin yhteydessä ja aitio on eristetty salista äänieristetyllä lasilla. Näin aitiossa saa oman ”yksityisesityksen” Tapio 1 -salissa esitettävästä elokuvasta. Aitiossa on myös oma äänentoisto, josta voi säätää äänenvoimakkuutta oman mieltymyksen mukaan.

Kokoustilan hinta on 25 €/tunti (alv 0 %). Aition hinta on alkaen 140 euroa (sis. seitsemän elokuvalippua Tapio 1:ssä esitettävään elokuvaan).

Ota yhteyttä ja jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta. Lisätietoja myös puh. 040 709 2360.

KOKOUSKAHVITUKSET TAPIOSSA

TÄHTIKABINETTI MAXIMISSA

Tähtikabinetti elokuvateatteri Maximissa Varkaudessa tarjoaa viihtyisät tilat kokouksiin, pieniin juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Tilaisuuteen voi yhdistää oman elokuvaesityksen Maxim 2 -salissa, johon on sisäänkäynti suoraan kabinetista.

Tähtikabinetissa on istumapaikkoja pöydän ympärillä 12 hengelle ja muilla istuimilla 8 hengelle. Tila on muunneltavissa cocktailtilaisuustyyliseen tapahtumaan isommallekin osallistujamäärälle.

Tähtikabinetissa on käytettävissä wifi, äänentoisto sekä 75:n tuuman näyttö, johon oma tietokone on helppo kytkeä.

Tilaa tilaisuuden tarjoilut suolaisilla ja makeilla herkuilla kauttamme. Teemme yhteistyötä paikallisen Gaffer-Cafen kanssa, jonka valikoimissa on mm. suolaisia ja makeita piirakoita, kakkuja ja smoothieita.

Yhdistä tilaisuuteen oma elokuvanäytös 43-paikkaisessa Maxim 2 -salissa, johon pääsee siirtymään suoraan kabinetista.

Tähtikabinetin hinta alkaen 40 €/tunti (alv 0 %)

Ota yhteyttä ja kysy tarjous: myynti@savonkinot.fi
tai jätä tarjous- ja yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Tähtikabinetti

YHTEYDENOTTOLOMAKE