AITIOT

TAPIO, JOENSUU

Tapio 1:n yhteydessä on seitsemän hengen aitio, johon on erillinen sisäänkäynti elokuvateatterikeskuksen toisesta kerroksesta. Omalla äänentoistolla varustetun aition ja elokuvasalin välissä on lasiseinä, joten normaalissa yleisöesityksessä olevasta elokuvasta aition asiakkaat saavat oman ”yksityisesityksen”. Aition yhteydessä on myös erillinen lämpiö, jota voi vuokrata ennen tai jälkeen esityksen. Lämpiö on vuokrattavissa myös erikseen kokouskäyttöön.

Aitiossa voi viettää elokuvaillan omassa rauhassa vaikka ystävien tai työkavereiden kesken. Aitioon voi tilata perinteiset leffaeväät popcorneineen ja namuineen. Tapion talossa sijaitseva Otto Trattoria toimittaa tilauksesta aitioon niin suolaiset kuin makeatkin italialaistyyliset tarjoilut juomineen, mm. herkullisen antipastolajitelman.

Oton tarjoilut aitioon

Aition hinta on alkaen 140 euroa. Hinnat sisältävät seitsemän elokuvalippua Tapio 1:ssä esitettävään elokuvaan. Lämpiön hinta on 25 € / h (sis. alv 0 %). Elokuvateatterin, samalla myös Tapio 1:n, ohjelmisto tehdään viikko kerrallaan. Tiistaisin julkaistaan seuraavana perjantaina alkavan elokuvaviikon ohjelmisto. Vaikka esitysaikoja ei ole etukäteen tiedossa, aitiosta voi tehdä alustavan varauksen.

Lisätietoja aitiosta, lämpiöstä ja tarjoiluista sekä varaukset Savon Kinojen toimistosta arkisin ma-pe klo 9 – 16, puh. 040 709 2766. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeen avulla. Aition voi varata myös suoraan Tapion lipunmyynnistä, p. 040 709 2760.

KUVALIPAS, IISALMI

Kuvalippaan salin takaosassa on kaksi erillistä aitiota, joissa on korkeammilla selkänojilla ja pöytätasoilla varustetut tuolit. Aitio 1:ssä on 10 paikkaa ja Aitio 2:ssa 12 paikkaa. Aitioista voi ostaa yksittäisiä paikkoja tai isommalle porukalle koko aition kerralla. Aitiolisä elokuvalippuihin on 2 €.